Etusivu / Lisää Positive Interiors - yhtiöstä

Lisää Positive Interiors - yhtiöstä


Positive Interiors perustettiin tavoitteenaan tarjota arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille korkealaatuisia luonnonkivilaattoja ja puulattioita paljon kilpailukykyisempiin hintoihin kuin kilpailijat Skandinaviassa ja Pohjoismaissa.

 

Positive Interiors pystyy tarjoamaan keskusvarastostaan hyvinkin lyhyitä tuotteiden toimitusaikoja koko alueelle.

 

Kilpailukykyisen hinnoittelurakenteen ja tuotteiden korkean laadun ansiosta Positive Interiors on kasvanut perustamisensa jälkeisinä vuosina nopeasti sekä omakotitalosektorilla että kaupallisella sektorilla. Positive Interiors tarjoaa erittäin yksilöllisen lähestymistavan asiakaspalveluun ja yksityiskohtien huomioimisen yhteistyössään sekä isojen hotelliketjujen, kuten Radissonin ja Four Seasonsin että omakotitalo-omistajien kanssa.

 

Luonnonkivivalikoimaamme kuuluu monta eri lajia kalkkikiveä, travertiinia, basalttia, liuskekiveä, marmoria, graniittia ja kvartsiittia, minkä ansiosta arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat voivat valita kivityypin, joka ulkonäkönsä ja fyysisen soveltuvuutensa osalta täyttää heidän projektinsa vaatimukset.

 

BALTIALAISET HARMAAT KALKKIKIVILAATAT

 

 

 

Tämä on useimmille yllätys, mutta...


 

Öölannin saarelta alkaa 1100 kilometrin mittainen baltialaisen kalkkikiven kerrostuma, joka jatkuu Itämeren alla ja päättyy vasta Pietarin itäpuolella sijaitsevassa Laatokan järvessä. Tämä kivikerrostuma nousee pintaan Tallinnassa, Virossa, jossa erittäin kestävää dolomiittikalkkikiveä louhitaan, sillä tämä kiviaines sopii käytettäväksi sekä sisä- että ulkotiloissa myös erittäin vaativassa pohjoismaisessa säässä.

 

 

 

Positive Interiors toimittaa näitä monipuolisia laattoja sisustussuunnittelijoille ja arkkitehdeille Norjaan, Ruotsiin, Suomeen sekä Tanskaan ja laatat ovatkin osoittautuneet suosituiksi upeiden harmaansävyjensä ansiosta sekä siitä syystä, että ne ovat huomattavasti kovempia muihin kalkkikivilajeihin verrattuna. Laattoja on saatavana erikokoisina sekä erilailla käsiteltynä ja kiillotettuna  myös antiikkikäsiteltyinä. Baltic harmaa kiillotettu kalkkikivi ja Baltic harmaa mattahiottu kalkkikivi.

 

 

AZUL VALVERDE KALKKIKIVI

 

 

 

Azul Valverde kalkkikivemme on peräisin Portugalista.

 

Skandinaviassa ja Pohjoismaissa se on monien arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden suosikkimateriaali, niin julkikohteiden kuin yksityiskotien sisustusmateriaalina.

 

  

 

Azul Valverdesta voi valmistaa myös keittiön työtasoja, ikkunalautoja sekä porrasaskelmia. Azul Valverden ulkonäkö muistutta hyvin paljon näyttä ihan ruotsalaisten suosimaa Jämtlandin Kalkkikiveä.

 

 

MOLEANOS KALKKIKIVI

 

  

 

Moleanos kalkkikivi on peräisin Pohjois-Portugalista, joka on ollut kuuluisa kivien tuotantoalue jo vuosisatoja. Viime vuosina tämä kivi on tullut hyvin suosituksi Pohjoismaissa.

 

 

 

Tarjoamme Moleanos kalkkikivea valkoisena, beige ja harmaa-sinisenä.

 

 

CARRARA MARBLE MARMORI

 

 

 

Kuuluisaa ja ylellistä Carraran marmoria louhitaan kaunissa vuoristossa Toscanassa, Pohjois-Italiassa. Carraran marmoria on käytetty Rooman antiikin ajoista asti useissa kuuluisissa rakennuksissa ympäri maailmaa.

 

Positive Interiorin asiakkaat ovat käyttäneet  tätä kivea kylpyhuoneissa. Suosituimmat  koot ovat olleet 600 x 600 x 12 mm tai 600 x 400 x 12 mm. Bianco Carrara CD Mattahiottu Marmori ja Bianco Carrara CD Mattahiottu Marmori.

 

 

 

 

BALTIC VIHREÄ KALKKIKIVI

 

 

Baltic Vihreä kalkkikiven elämä alkoi 90 miljoonaa vuotta sitten, silloin kun ei vielä ollut napajäätiköitä ja lämpötilat olivat paljon lämpimämpiä. Tämä kalkkikivi on muodostunut miljoonien merenelävien luurangoista, jotka elivät aikanaan matalissa lämpimissä vesissä. Simpukoiden, etanoiden, merisiilien fossiilit sekä hiekan, sienten ja kasvien jäämät antavat tälle kivelle ainutlaatuisen leiman nykypäiväämme.

 

 

 

Baltic Vihreä kalkkikivi on erittäin kova ja se kuuluu dolomiittisten kalkkikivien luokkaan, mikä tarkoittaa sitä, että niitä voidaan käyttää alueilla, joissa on paljon jalankulkua. Se soveltuu käytettäväksi sekä julkisissa rakennuksissa että kotona.

 

 

 

Sen lisäksi, että tarjoamme laattoja useassa eri koossa ja erilaisilla pintakäsittelyillä, voimme myöskin tarjota hyvin mielenkiintoisia keittiön työtasoja ja kylpyhuoneen allaspöydän kansia, jotka on leikattu erityisesti projektiasi varten.

 

 

CREMA MARFIL MARMORI

 

 

Crema Marfil on louhittu kuuluisasta Monte Coton louhoksesta läheltä Barcelonaa. Se on arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden suosima johtuen sen kestävyydestä jokapäiväisessä kulumisessa, sen alhaisesta veden imeytymisestä ja tietysti sen kauniista kerman väristä. Meidän Crema Marfil on saatavana antiikkisella, hiotulla tai kiillotetulla pinnalla.

 

 

 

 

 

VIETNAMIN SININEN KALKKIKIVI

 

 

Vietnamin talouden avautuminen on mahdollistanut sen oman luonnonkiviteollisuuden kehittymisen. Varsinkin sen kuuluisan sinisen antiikkisen kalkkikiven viennin kehittymisen. Vietnamin sininen antiikkinen kalkkikivi on erittäin kovaa kerrostunutta kalkkikiveä, joka on muodostunut miljoonista merenelävien luurangoista ja orgaanisista kasvinosista. Kiven sininen väri johtuu sen runsaasta, hilltä sisältävästä, kidepitoisuudesta. Kivi täyttää myös läntisten vientimarkkinoiden laatuvaatimukset.

 

 

 

 

EMPERADOR MARMORI

 

 

Emperador marmoria Valenciasta, Etelä-Espanjasta on käytetty kauniiden rakennusten tekemiseen jo vuosisatojen ajan, romaalaisista huviloista aina nykyajan moderneihin koteihin ympäri maailmaa. Tämä ainutlaatuinen marmori on hyvin arvostettua johtavien arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa ja he käyttävätkin tätä marmoria säännöllisesti hotelliprojekteissaan.

 

 

 

 

RIIKINKUKKO LIUSKEKIVI

 

 

Riikinkukko Liuskekivi louhitaan Jaipurin vuoristossa Luoteis-Intiassa. Tämä liuskekivi on nimetty riikinkukkojen mukaan, jotka ovat Intian kansallislintuja. Liuskekivessä on monia erilaisia ​kauniita värejä kuten vihreää, ruskeaa, sininistä ja mustaa aivan kuten meidän Riikinkukko Liuskekivemme.

 

 

 

Näistä laatoista on tullut suosittuja asiakkaidemme keskuudessa ympäri Skandinavian ja Pohjoismaiden, laattoja suositaan erityisesti saunoissa ja kylpyhuoneissa. Jotta värit saadaan esiin niiden täydessä laajuudessa, suosittelemme, että laatat käsitellään erityisellä "Slate Seal" nesteellä asennuksen jälkeen, näin saadaan aikaan parhaat tulokset.

 

 

 

 

Vastaamme mielellämme kaikkiin laattoja koskeviin kysymyksiin, ja lähetämme tarvittaessa myös veloituksettoman näytteen. Tilataksesi NÄYTTEEN KLIKKAA TÄSTÄ. Hintamme ovat hyvin kilpailukykyisiä!

 


Puulattiavalikoimassamme tarjoamme perinteistä käsiteltyä tammea joko viimeistelemättömänä tai öljyllä esikäsiteltynä. Värivalikoima on laaja. Lisäksi tarjoamme tiikkilattioita, joiden materiaali on peräisin indonesialaisista FSC-istutusmetsistä.

 

Jos haluat ottaa yhteyttä, katso yhteystietosivua.


 
Positive Interiors yhteistyökumppanit: