Tuotetiedot / Tuotetiedot

Tuotetiedot


Travertiinilaatat

 

Travertiinilaatat ovat saatavilla laajassa väri-, tekstuuri- ja viimeistelyvalikoimassa. Ne voivat olla rumpukiillotettuja, hiottuja tai kiillotettuja. Perinteisemmäksi kivilattiaksi sopii hyvin rumpukiillotettu travertiini. Se näyttää vuosisatoja vanhalta ja luo tilaan alkuperäisen tunnelman. Näin pintakäsitellyt travertiinilaatat ovat erityisen suosittuja perinteisentyylisissä kotien sisustuksissa.

 

Hiotut travertiinilaatat luovat sisustukseen enemmän modernin ilmeen. Laaja väri- ja viimeistelyvalikoimamme mahdollistaa travertiinilaattojen sopivuuden kaikentyylisiin suunnitelmiin ja tuovat lisäarvoa kodillesi.


 

Travertiini ja kalkkikivi mosaiikkilaatat

 

Työtaso travertiini mosaiikkilevyistä ja samasta kivestä tehty taustaseinä istuvat hienosti yhteen erityylisissä keittiöissä. Travertiini mosaiikki-levyt tuovat myös kylpyhuoneisiin ilmeikkyyttä pesuallatasojen pinnoitteena.


 

Graniitti

 

Graniitti on yksi kovimmista ja kestävimmistä kaikista luonnonkivilaatoista. Sen kiillotettu pinta tuo klassisen tyylikkään tunnelman kotiisi. Graniittilaatat ovat erinomainen valinta kovien pintojen päällystemiseen. Erityisesti silloin kun pintojen tulee olla kestävia ja vähän huoltoa vaativia, kuten keittiöiden työtasot, kovalla käytöllä olevat lattiapinnat, esim. kaupoissa.


 

Marmorilaatat

 

Luonnon marmorilattialaatat ovat saatavilla hioittuina, täytettyinä, rumpukiillotettuina ja kiillotettuina.

 

Kun hiotut ja kiillotetut marmorilaatat sopivat paremmin nykyaikaiseen sisustukseen, niin meidän rumpukiillotetut marmorilaatat soveltuvat erinomaisesti perinteisempään sisustukseen.

 

Marmorilattiat sopivat mihin tahansa sisustukseen. Kiinnitettyinä ne kestävät vuosikymmeniä ja ovat helposti puhdistettavia.


 

Kalkkikivilaatat

 

Kalkkikivilaatat ovat jo pitkään olleet suosittuja sekä perinteisissä että moderneissa asunnoissa. Kalkkikivilaatat soveltuvat hyvin kaikkiin tyyleihin ja niiden kiinnittämiseen käytetty nestemäinen aine helpottaa myös ylläpitoa.

 

Olemme huolella valinneet valikoimaamme kalkkikivilaattoja, jotka vastaavat parhaiten asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Laattavalikoimamme värit ovat valkoisesta kullanruskeaan. Joissakin laatoissa on erilaisia laikkuja ja pilkkuja.

Osa rumpukiillotetuista kalkkikivilaatoista ovat hyvinkin rustiikkisen näköisiä.


 

Liuskekivi

 

Liuskekivilaatat ovat suosittuja kaikissa kodin tiloissa, varsinkin keittiöissä ja kylpyhuoneissa. Liuskekivilaatat ovat vahvoja ja kestäviä ja niitä on saatavilla useissa eri värisävyissä sekä viimeistelyissä ja koristetyyleissä.

 

Mustat tasaisenväriset liuskekivet kuten Black Slate, sopivat moderneimpiin koteihin, kun taas liuskeisemmat rustiikkiset kivet enemmän perinteiseen country-henkiseen sisustukseen. Liuskeisimmissa kivissä on voimakkaan kuviollinen pintarakenne ja monet eri värimahdollisuudet.

 

Liuskekivet soveltuvat hyvin myös julkisiin tiloihin, hiottuina ne ovat erittäin hygieenisiä ja helppoja puhdistaa.

 

 

Tammi

 

Meidän, yksi erikoisosaamisalueistamme ovat tammilattiat. Meiltä löydät todella laajan valikoiman massiivipuu- ja parkettilattioita erilaisissa leveyksissä ja vahvuuksissa.

 

Tammilattia on erittäin arvostettu sen kauniin ulkonäön, rakenteen ja rikkaan värin ansiosta, jota öljyllä on mahdollisuus vielä parantaa.

 

Me varastoimme ja toimitamme laajan valikoiman erisävyisiä ja esiöljyttyjä parkettilattioita.

 

 

Saarni

 

Meidän lämpökäsitelty saarni sopii tummansävyisenä ja sitkeän puuaineksensa ansiosta kaikentyylisiin sisustuksiin, niin moderneihin kuin perinteisiin. Saarni luo kodille lämpimän kodikkaan ja ylellisen viimeistellyn ilmeen.

 

Lämpökäsittely tekee saarnista vielä lujemman ja elämättömämmän, koska se vähentää puun kykyä imeä kosteutta itseensä. Saarni lämpökäsiteltynä sopii siten myös hyvin käytettäväksi lattialämmityksen kanssa.